Kullanım Şekli: 1 kg Glutensiz ekmek miksi, tuz, 20 gr, kuru maya 20 gr, sıvı yağ, 50 ml, su 1000 ml, maya 30 gr tuz ve mayayı iyice karıştırınız. Yağ ve suyu ilave ediniz. Karışımı bir tahta kaşık veya çatal ile iyi bir hamur elde edene kadar karıştırınız. İçi yağlanmış ve üzerine Glutensiz ekmek miksi unu serpilmiş tepsiye hamuru yayınız.Tepsiyi ıslak bir bezle örtün ve hacmi 2 kata çıkana kadar bekleyin. 200°C' ye ısıtılmış fırında 50 dakika pişiriniz. Pişme esnasında fırını, kesinlikle açmayınız. Biraz soğuduktan sonra servis tabağına ters düz ediniz. İsteğe bağlı olarak küçük ekmekler, poğaçalar da yapabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!